Тенденции в бижута 2010

Тенденциите в бижутата тази година напомнят духа на Индия и като цяло не се различват от миналата година с изключение на акценти като гранат, топаз, Black Diamond, розово злато и камъни. Драматични, уникални, необичайни колиета, с естествени камъни, еклектичен естествен вид. Огромни маншети гривни и пръстени с големи камъни, перли в черни цветове.

онлайн бижута

Тенденции - бижута 2010


Летните месеци се допълват с , лимоненожълт, жълт топаз или техните заместители кубически цирконий. За мънисто и ръчно изработени бижута, Корал ще бъде горещо предпочитан. Еко / зелените бижута са повече от просто една прищявка или тенденция. Става въпрос за личен избор и за начин на живот. Това е годината, в която те са хит и се налагат от звезди и дизайнери,а дали това е PR или наистина ги е грижа за природата всеки сам решава, важното е че са също толкова красиви и не отстъпват по нищо от камъните и метала. Колиета и гривни под формата на огромни възли са хит това лято.
Ако носите бижу с акцент на пеперуда, змия или със зелен скъпоценен камък като кварц, също сте в крак с тенденциите на лятото. Земните цветове естествено оставяме за есента, лятото е за искрящите шантави гами – зелено, синьо, розаво, червно и черно.

Коментирай