Имитационна бижутерия и бижута

Всеки се пита “Това истинско злато ли е или имитация?”. Но на кого му пука като се замислиш, толкова добре седи,а и рядко можеш да забележиш в наши дни кое е истинско и кое фалшификат. Дали е злато, сребро, перли, скъпоценен камък или друг благороден метал.
Имитационната бижутерия с циркон са предпочитан аксесоар сред по-младите дами, които не могат да си позволят истински диаманти, но това не значи, че те ще излъчват по-малко блясък, а и лъскавото пак е на мода. Напоследък все повече навлизат бижута с естествени материали – дърво, пластмаса, хартия, плат и т.н. С тях ще се чувствате удобно, защото са леки с всевъзможни цветове, могат да се носят на плажа, в дискотеката, на вечеря в любимия ресторант или просто на разходка сред природата.
Бижута направени от мъниста, топчета или дори видове конци също са не по-малко интересни и разнообразни. С две думи имитациите не са това което бяха, никога няма да заместят напълно скъпоценностите,но винаги ще си останат достъпни и непритенциозни.


One comment

  1. Много интересни също са и бижутата от пера. Вярно, е че няма как да заменят един скъпоценен камък, но пък могат да се намерят добри комбинации от съчатаването на скъпоценни камъни/метали и другите “простички” природни дадености.

Коментирай